Rolig og udviklende leg med Kinetic Sand

Har du som forældre længe været på jagt efter underholdning til dit barn, der giver barnet en rolig, men ikke mindst udviklende leg. Kinetic Sand vil skabe den bedste form for rolig underholdning til dit barn. Sandet giver den bedste stemning, og ikke mindst det største smil på læben hos barnet, som med garanti vil smitte af hos barnets forældre. Med Kinetic Sand vil der være plads til flere timers underholdning, uden nogen form for kedsomhed, da sandet er skønt at røre ved for barnet, og derudover vil det ikke klistre. Sandet er derudover en udviklende leg for den lille, da sandet udvikler sanser og ikke mindst kreativitet.

Barnet vil til hver en tid kunne slippe han eller hendes kreativitet løs og ikke mindst udfolde fantasien i en rolig stund. Barnet vil kunne sidde og nyde sandet i en rolig stund, og mon ikke forældre vil sætte stor pris på dette, især i de travle hverdage. Barnet vil til hver en tid kunne sidde alene med sandet, uden nogen hjælp for forældre. Forældre behøver ikke at bekymre sig om oprydningen efter barnet, da sandet ikke klistrer til diverse møbler og barnets tøj, dermed er sandet hurtigt at rydde op, som er en af sandets smarte funktionaliteter, som er særligt gavnligt i de travle hverdage.

En rolig stund med udviklende leg

Mange forældre sætter pris på barnets rolige lege og ikke mindst legene uden for meget larm, især i de travle hverdage. Med Kinetic Sand vil barnet kunne lege og have det sjov med en rolig og stille facon. Legen med sandet er den perfekte leg til børn i en bred aldersgruppe, da børn ofte sætter pris på kreativiteten. Derudover vil legen holder i mange timer, da sandet ikke tørrer ud med det samme. Legen med sandet vil dermed være rummeligt for hele familien. Legen vil skabe minder på kryds og tværs, og giver det største smil på læben hos hele familien.

Fordelene ved det skønne sand er, at det er allergivenligt, dermed slipper forældre for alle de forskellige bekymringer omkring deres lille guldklump, da sandet ikke skader barnets skønne hud. Kinetic Sand sørger for at udvikle barnet gennem leg, da barnets kreativitet og ikke mindst koncentration bliver udviklet. Dermed vil barnet have en fest med sandet, samtidig med det har en stor rolle ift. han eller hendes udvikling. Barnet vil udvikle kreativiteten og fantasien, da barnet lærer at tænke ud af boksen, og designe sine helt egne og unikke figurer af det skønne sand.

  • Kinetic Sand er lavet af 98 procent sand og 2 procent polymer
  • Kinetic Sand stimulerer barnets sanser og udvikler kreativiteten hos barnet
  • Kinetic Sand er godkendt til leg, da det er testet af de diverse internationale og nationale myndigheder
  • Kinetic Sand er allergivenligt og dermed ikke skader barnets hud

Rolig leg er perfekt til at udvikle barnet

 Rolig leg er særligt godt til at udvikle barnets sanser, koncentration og ikke mindst kreativitet. Børn lærer og udvikler sig ekstremt meget gennem leg, dermed skal barnet til hver en tid have lov til at lege. Børn får erfaringer gennem legen og lærer at benytte kompetencer, som er særligt nødvendige, også senere hen i livet hos den lille. Hvis barnet oplever udfordringer gennem legen, lærer barnet at takle udfordringer og dermed løse problemer i dagligdagen, selv de små problemer.

Det er vigtigt for barnet at kaste sig ud i udfordrende lege, og dermed prøve nye grænser af, og løse problemer på egen hånd, og dermed have koncentration og tålmodighed til at løse disse problemer. Børn har mange livlige fantasier, derfor skal der ikke meget til, før barnet leger sig ind i en helt anden verden. Det er særligt vigtigt at barnet kan gøre nogle af disse ting i fællesskab og dermed kan skabe nye relationer, som Kinetic Sand i den grad indleder til.