Overdådig årsdag med din partner

Er det ved at være tid til årsdagen mellem dig og din partner? Om I har været sammen i 1 år, 5 år, 10 år eller mere, så er det en sjov ting at overraske sin partner med en lidt mere romantisk dag eller en sød lille gave. Det behøver bestemt ikke at være noget overdådigt, du planlægger for din partner – de vil med garanti blive glad for noget simpelt, som viser, at du tænker på dem og elsker dem.

Et sødt ballonhjerte kunne for eksempel være en fin lille tanke til din partner. Eller måske en ballon med teksten ”Jeg elsker dig”. Du kan med fordel købe helium til balloner, så ballonen svæver i luften og ikke lægger på gulvet. Du kan også sende en ballon til din partners arbejde. Dette kan godt være lidt ekstra, men det vil med garanti få dem til at smile.

Blomster er også en klassiker, når det kommer til en fin lille gestus, når man har årsdag. En buket roser eller måske din partners yndlingsblomster, vil de med garanti blive glad for. Det kræver ikke meget af dig at bestille eller købe en buket blomster, så det er også en nem gestus.

Konfetti kan også være en ret sjov måde at overraske din partner på. Du kan få konfettirør med mange forskellige ting, så du kan eventuelt købe et konfettirør med rosenblade og/eller blomster, så du kan springe, når din partner kommer hjem. Det er igen en rigtig fin gestus, som symboliserer at du overøser din partner med kærlighed – og bliver de forskrækkede, er det også lidt sjovt for dig.

Et fint håndskrevet kort er også en rigtig sød gestus og noget virkelig personligt at give sin partner. Du kan skrive, hvor højt du elsker dem, hvad du elsker ved dem, jeres bedste minder sammen, hvad du håber for fremtiden eller noget lignende. Det er en virkelig personlig gave, som virkelig kan vise, hvor højt du elsker din partner. Er du ikke den store skriver, så kan du for eksempel finde et fint digt eller en sangtekst, som passer godt til, hvor højt du elsker din partner.