Sådan bliver du klar til daten

Skal du på date, og er du nervøs for, hvordan det skal gå? Så kan du her læse et par gode fifs til, hvordan du bliver helt klar til daten.

 

Hav det rigtige tøj på

Det er selvfølgelig ikke fordi, der er noget tøj, der er fuldstændig forkert, men du skal naturligvis have noget tøj på, som du har det godt i. Derudover kan du også tænke over, hvad I skal lave. Skal I f.eks. på fin restaurant, kan du godt tage lidt finere tøj på, ens hvis I skal et smut i en dyrehave. Uanset hvilket tøj du søger, så find et lækkert udvalg her.

 

Sådan forbereder du dig til daten

Nogle gange kan der opstå akavet tavshed på en først date. Især når man er sammen med et menneske, man aldrig har mødt før. Derfor kan det være en god idé at have nogle idéer klar til, hvad I kan snakke om på daten. Du kan f.eks. forberede dig på nogle spørgsmål, du kan stille eller tænke over noget, du kan fortælle om dig selv.

 

Få ro på nerverne

Hvis du bliver rigtig nervøs, så kan det være en god idé at være god til at fortælle sig selv, at det bare er nerver. Du skal tænke på, at din date sikkert også har nerver på inden daten, og at nerver faktisk også kan være en god ting. Det betyder jo, at det er noget, der betyder noget for dig, og hvis du bare var helt ligeglad – hvorfor så overhovedet tage på date?

 

Hav lave forventninger

For nogle kan det også hjælpe at sænke forventninger helt, inden de skal ud på date. Måske du helt skal lade vær med at forvente, at det kan blive til noget. Så er der heller ikke noget at blive skuffet over, hvis det ikke kommer til at gå godt.

 

Hav styr på hår og makeup

Det er vigtigt, at man har det godt med sig selv, når man skal ud på date. Derfor kan det være godt at sørge for, at der også er styr på makeuppen og håret. Det kan give ekstra selvtillid, hvis du lige har lidt mere makeup på, end du plejer, eller hvis du føler, at håret sidder ekstra godt. Selvtillid kommer naturligvis også indefra, men det betyder ikke, at man ikke godt kan ændre lidt på det ydre, så det også hjælper.