Tre tips til bedre opbevaring i dit køkken

Uanset om du lige er flyttet hjemmefra og har verdens mindste køkken, eller du bare synes at pladsen til opbevaring er lille, så er det ikke unormalt at ønske mere plads i køkkenet. Specielt ikke med at det nye og populære køkkenudstyr, som wok-pander og store kaffemaskiner. Her får du tre tips til bedre opbevaring i køkkenet.

Mere skabsplads

Har du overvejet, om der er plads til et ekstra skab? Det kan være ekstra skabe over køkkenbordene, men det kan også være for eksempel et vitrineskab eller to. Hvis I har en bar væg, der ikke bliver brugt til noget, så kan et ekstra skab give utroligt meget luft til ekstra opbevaring. Så slipper i for at have pastaskruer til at stå bag tallerkenerne, fordi de ikke kunne være andre steder. Så er der også plads til brødkurv og de store vinglas.

Tilføj et rullebord

En anden metode man kan benytte sig af, hvis der ikke er plads til det hele, er at anskaffe sig et rullebord. Det er perfekt til for eksempel en brødrister eller lille mikrobølgeovn, så den ikke fylder på køkkenbordet, hvor der skal være plads til grydeskeer og kaffemaskine. Et rullebord med høje kanter kan også være med til at skule lidt rod – for eksempel hvis man har kvitteringer og kuglepenne til at ligge fremme.

Organiser

Noget der kan give utroligt meget plads, uden man skal ud at købe nyt, er at organisere alt hvad der er i skuffer og skabe. Hvis pander og gryder for eksempel er stablet i stedet for at stå ved siden af hinanden med låg på, så kommer der pludselig ekstra plads, som man kan bruge til en elkedel eller en pose med havregryn. At organisere skaber ikke kun ekstra plads, men det giver også ekstra ro i køkkenet. Så kan du også altid finde alting.