Bliv klar til sommer med disse must-have i garderoben

nye styles til garderoben tøj

Er du klar til sommer? Til lyse aftenener, lækre sommersalater, kolde drinks og en masse sol? Glæder du dig til at føle dig fantastisk til mode? Men bliver du lidt modløs, når du kigger på din sommergarderobe? Men ved du bare ikke, hvad du skal gøre ved det, fordi det er svært at vide, hvilket tøj du gerne vil eje til sommer? Så skal du læse med herunder, hvor du kan læse om en masse lækre sommer must-haves!

En eller flere sommerkjoler

En eller flere flotte sommerkjoler er noget af det vigtigste at eje til sommer, da de kan bruges til både hverdag og fest, de er lette og luftige og du bare helt sikkert vil føle dig tilpas med dem på. Og hvis du føler dig tilpas, ser du også tilpas ud.

Shorts

Uden shorts, ingen sommer! Shorts er lige så vigtige om sommeren, som bukser er om vinteren, og du vil uden tvivl ikke fortryde det, hvis du anskaffer to eller tre par, så du kan skifte nogle gange. Gerne både nogle farverige og mere afdæmpede af slagsen, så du har til alle sommerens begivenheder. Se mere om sommermode på Mollyogmy.dk.

Bikini eller badedragt

En bikini eller en badedragt er uundværlig til sommerens strandture og sommerdage i haven eller på altanen. Sørg for at købe det, du føler dig mest tilpas i, så det ikke skal være en dårlig oplevelse at tage på stranden og nyde solen.

Sandaler

Sandaler vil helt sikkert også føles uundværlige om sommeren, da dine fødder med stor sandsynlighed vil få behov for at få en pause fra at være lukkede inde i nogle varme sneakers i den bagende sol. Vælg eventuelt både klip-klappere og almindelige sandaler, så du har noget til alle behov!

Sommer-hat

En sommer-hat kan være fantastisk at eje om sommeren, når du skal på ferie, på stranden, eller bare når du gerne vil dække over din dårlige hårdag efter at have ligget og sovet i solen.

Solbriller

Solbriller er ikke et køb, du kommer til at fortryde! Uden solbriller vil du have langt sværere ved at se i løbet af dagen, når solen står højest, og det vil blive hårdt i længden at skulle lukke øjnene for ikke at få solen i øjnene. Det er også en god idé at investere i et par med UV-filter.

Sommer-strik

En sommerstrik til de kølige aftenener vil du uden tvivl blive glad for at eje. Du behøver blot én eller to, og så er din sommer komplet. Du vil blive glad for den, når du sidder i haven eller på altanen og drikker vin om aftenen, og du gerne vil blive længere ude, men ikke vil have jakke på.