Spice dit outfit op!

Kender du det når man føler ens outfit ikke helt er fuldendt til UG? Det der når man lige mangler prikken over i’et? Så kan du tilføje prikken over i’et ved at fuldende dit outfit med accessories. Det kan både være smykker, bælter, tasker eller noget helt fjerde. Kun din fantasi sætter grænser for hvad det må være. Men en sikker vinder er altid en taske. Den er superpraktisk, især hvis du skal ud at shoppe eller hvis du skal ned i byen med dine veninder. Så kan du have både pung og lipgloss med, uden at skulle stoppe dine lommer op med lidt for mange ting. På den måde er en taske både praktisk og moderigtigt. Der er mange mærker at vælge imellem, men Marc Jacobs har et stort udvalg af tasker i alle størrelser, former og farver.

Shoppe-, crossbody- eller skuldertaske?

Der er mange forskellige typer af tasker du kan vælge imellem. Du bør stille dig selv spørgsmålet: Hvad skal jeg bruge en taske til? Er det en taske der skal bruges til shopping eller en taske der skal bruges til en bytur eller andet? Hvis det er til shopping, så er det en god idé at prioritere en lidt større taske, så du ikke går ned på plads under din shoppetur. Hvis det derimod til by- eller caféture eksempelvis, er en crossbody- eller skuldertaske en suveræn idé. Den er noget mindre, og her kan du have de mest essentielle ting med.

Vælg din favorit farve

Det gode ved Marc Jacobs er at de har tasker i alle former, farver og størrelser. Så du kan med garanti finde en der lige passer din smag og dit behov. Du kan eksempelvis vælge en taske i en lidt mere udfordrende farve såsom rød eller grøn, ellers er det også mange tasker i mere dæmpede farver som sort, grå og hvid.