Elegant og tidsløst mode

Elegant og tidsløst tøj er og bliver altså bare en klassiker! Med denne kombination behøver man ikke at købe nyt tøj hele tiden, fordi det aldrig går af mode. Du er sikret tøj, som du kan bruge i mange år – især hvis kvaliteten er i top.

Den gyldne regel inden for tidsløs mode er at bruge vide bukser og nederdele til en stram bluse. Samt, brug en løs bluse til stramme jeans og nederdele. Generelt siger man, at det er bedre at vælge løsere frem for stramt. Tidsløst mode skal være behageligt på, så det er altid en god ide at vælge det lidt løsere tøj end alt for stramt. Svinger du lidt i vægt kommer tøjet heller hurtigt til at sidde for stramt eller blive for småt, hvis du vælger lidt løsere tøj.

Disse er selvfølgelig bare tips til tidsløst mode. Generelt handler det bare om at finde noget tøj, man føler sig tilpas i og som er funktionelt og alsidigt. På denne måde bliver du glad for tøjet i mange år, i stedet for at følge diverse modetrends. Du kan sagtens se helt fantastisk ud, hvis du har en løs bluse på til løse bukser – put blusen ned i bukserne eller brug et bælte for at give dig selv mere talje. Man behøver ikke altid følge reglerne.

Neutrale farver og kvalitet er også en rigtig god ide, når man vælger tidsløst tøj. På denne måde bliver du ikke træt af den stærke farve, og med kvaliteten i top holder tøjet i mange år. Selvom man måske vil sige, at kvalitetstøj er dyre end tøj i mindre kvalitet, så er det i længden ikke rigtigt. I stedet for at købe en t-shirt for 50 kroner, som måske kun holder et år eller to, så er det selvfølgelig billigere i længden, hvis man køber en t-shit til 200 kroner, som holder i ti år.

Har du brug for inspiration til tidsløst mode, så brug at kigge på Skall Studio. Tøjet er flot, tidsløst, i god kvalitet og endda bæredygtigt. Det lyder da helt perfekt, gør det ikke?