3 enkle beautytips til en med en travl hverdag

Selvom du måske lever en travl hverdag, behøver du ikke gå ned på skønhed og velvære. Du får en god følelse i din krop, når du føler, at du passer godt på dig selv og gør noget for at holde dig skøn. Dog er det ikke sikkert, at du har nemt ved at gøre skønhedsrutiner til en del af din hverdag, hvis du har travlt.

Rens dit ansigt morgen og aften

Du har garanteret hørt det før, men det gør det ikke til et mindre godt tip. Hvis du renser dit ansigt morgen og aften, sørger du for at gøre din hud en tjeneste. Det behøver ikke at være noget skrap rens, for faktisk bliver din hud langt gladere for en mild rens. Du sørger for at fjerne alle bakterier, når du renser din hud.

Når du tørrer din hud efter en rens, bør du bruge et rent håndklæde hver gang. Hvis du bruger det samme flere dage i træk, risikerer du, at der gemmer sig dumme bakterier deri. Det er også en mulighed at duppe med håndklædeark i stedet, så du er sikker på aldrig at tilføje nye bakterier til dit ansigt.

Drik rigelige mængder vand

Det lyder som et basalt tip, men ikke desto mindre er det et vigtigt råd. Når du drikker rigeligt med vand hver dag, gør du både dit indre og ydre en god gerning. Du sørger for at holde din hud fugtet, du undgår hovedpine, du får mere energi m.m.

Begræns dit antal af produkter

Når du gerne vil gøre noget godt for din hud, er det måske fristende at bruge alverdens forskellige produkter og cremer. Dog er det sjældent nogen god idé. Det er langt bedre at finde nogle få, gode og skånsomme produkter fremfor at bruge en hel masse forskelligt. Det er nemlig anstrengende for din hud.