Plej din paryk på bedste vis

At have en smuk og naturlig paryk indebærer arbejde og engagement – ligesom det at have smukt og naturligt hår, gør det. Der er et utal af metoder og produkter, som du skal blive kendt med, når du har anskaffet dig en paryk. Dette kan måske lyde som noget besværligt, men skal hellere betragtes som terapeutisk og selvpleje lige såvel, som det er, når du plejer din hud eller dine tænder.

Når du bestiller Parykker ved toftild, kan du også gå på udkig i det store sortiment af tilbehør, de har til at hjælpe dig bedst muligt på vej.

Alt i tilbehør fra Toftild

Det er en god idé at anskaffe en underhue eller wig cap, som kan give dig en bedre komfort, når du skal bære parykken en hel dag. Med paryktape eller paryklim er det nemmere for dig at holde parykken ordentligt fast, så frisuren kan klare vind og vejr. Til paryklim skal du også have limopløser.

Det er en god idé at have et stativ, som din paryk kan stå på, når du ikke har den på – på den måde undgår du, at den bliver filtret sammen.

Der findes diverse produkter indenfor hårpleje, som er specielt designet til brug på parykker, herunder både shampoo, balsam, kur og hårolie. Derudover kan du med forel investere i en god børste, som er nænsom ved parykkens fine væsen og ikke slider for meget på den. For ekstra styling kan du selvfølgelig købe spænder, klemmer og elastikker og sætte dit hår, præcis som du ellers ville have gjort det.

Et langt forhold med din paryk

Det kan tage lang tid at blive gode venner med en ny paryk, ligesom det tager tid at vænne sig til en ny frisure. Husk, at I er her for at få hinanden til at tage jer bedst muligt ud – i fællesskab!