Lys din verden op

Prikken over i’et i et hjem, er flot belysning. De helt rigtige lamper, kan højne det generelle indtryk af boligen gevaldigt. Men mange mennesker synes det er svært at vælge lamper, og kan måske have en tendens til at undervurdere, hvor vigtig en komponent af indretningen det egentlig er.

Lamper kan mere end blot at kaste lys

Det er vigtigt for et godt miljø i hjemmet, at der er rigeligt med lys og den rette type belysning til de forskellige zoner i boligen. Der er nemlig stor forskel på badeværelsesbelysning og lys i et soveværelse.
Det skyldes, at belysning kan meget mere end at sikre, at man kan se, hvad man laver. Den kan også skabe hygge, inddele rummet i zoner og så kan smukke lamper være kunstværker i sig selv.

Hvad har din bolig brug for?

Start med at identificere, hvilke belysningsbehov, du har i dit hjem. I køkkenet fx er det vigtigt med rigeligt lys, så du kan se det, du laver. I en dagligstue derimod, skal lysetvære med til at skabe hygge og indramme de forskellige zoner. Her kan det være du skal have en stærk læselampe og en smuk pendel, der kan pynte i en krog. Har din bolig en mørk gang, kan det være smukt med væglamper.

Der findes et utal af smukke designerlamper, og du kan fx starte med at kigge på denne hjemmeside: Design By Us.

Find din egen stil

Der er som med al anden indretning et væld af stilarter inden for lamper. Er du til de klassiske som fx Le Klint eller er du til noget mere nyt og modigt?

Er du fx til legesyge designerlamper, er det måske her, som du bør lede: Forside. Design By Us laver smukke, eksklusive væglamper og kreative pendler, der garanteret vækker opsigt i et hvert hjem.