Sådan kan du få en opstramning af huden

Der er rigtig mange, der har et ønske om at få strammet huden op. En stor del af dem, der gerne vil dette, ved dog ikke, hvordan de skal bære sig ad med det. Der er naturligvis også flere måder at gribe det an på, men en god idé er at vælge en form for ultralydsbehandling.

Hvis du beslutter dig for at få ultralydsbehandling, vil du opleve, at det er en effektiv løsning. Derfor vil mange også kunne ane virkningen efter kort tid. Man skal dog være indstillet på, at det ikke er nok med en behandling. Derimod skal man løbende gå til behandling.

Hvordan foregår en behandling?

Når det kommer til opstramning af huden med ultralydsbehandling, vil det ofte være i form af såkaldt UltraTerapi. Her får du skudt energi, i form af fokuseret ultralyd, ned i det dybe lag af huden og muskulaturen. Dette bliver gjort med meget præcise afstande.

Det er med til at sikre, at hudens bindevæv bliver stimuleret, så det kan regenerere sig selv. Resultatet af dette vil være en naturlig opstramning af huden og muskulaturen. Hvis du vælger denne behandling, er du også sikker på, at du ikke ender med at få et unaturligt look.

Derfor virker UltraTerapi

Det er helt naturligt, at jo ældre vi bliver, jo mere mister huden sin fylde og spændstighed. Hertil vil musklerne også miste deres styrke. Alt dette vil medføre, at din hud bliver slappere fra top til tå. Det er der dog mulighed for at undgå ved hjælp af UltraTerapi.

Her er der nemlig tale om en form for behandling, der ændrer på dette, ved at få dine muskelfibre til at vokse. Samtidig er det også en behandling, der får huden til at producere mere kollagen. Det er en fordel, da det er det stof, der gør huden både spændstig og stram.

Hvor længe holder en behandling

Du skal ikke være bekymret for, at du skal behandles hele tiden. En behandling med UltraTerapi holder nemlig i ganske lang tid. Hvor længe den holder, vil afhænge af din alder og kvaliteten af din hud. Derfor varierer det også, hvor ofte behandlingen skal gentages.

Generelt anbefales det dog, at du får udført en behandling med et til halvandet års mellemrum. Dermed er du sikker på, at du kan holde din hud ung og spændstig. Og for langt de fleste er det naturligvis, hvad de ønsker at opnå med det.